Logo Fitness zonder Grenzen

Stichting
Fitness Zonder Grenzen

VOOR FANATIEKELINGEN MET EN ZONDER BEPERKING

Stichting Fitness Zonder Grenzen

Welkom bij Fitness Zonder Grenzen, een stichting die zich inzet voor inclusieve fitness en gezondheid. Als stichting streven wij ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen, ongeacht achtergrond of vaardigheid, de mogelijkheid heeft om aan zijn of haar gezondheid te werken.

Onze missie als stichting is tweeledig. Allereerst streven we ernaar om een gemeenschap te creëren waarin iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Of je nu een beginnende sporter bent, een ervaren atleet, of iemand met een handicap, bij Fitness Zonder Grenzen vind je een plek waar je je thuis kunt voelen en waar je kunt werken aan je persoonlijke gezondheidsdoelen.

Daarnaast is het onze missie om nieuwe projecten op te starten in Nederland op het gebied van sportactiviteiten, zoals aangepast zwemmen. Als stichting streven we ernaar om sport toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun fysieke of mentale capaciteiten, en om een positieve impact te hebben op de levens van mensen door middel van beweging en activiteit.